Безплатен пътеводител за България – мобилно Приложение Audio Guide Bulgaria

Ако сте вдъхновени да пътувате, тук ще намерите маршрути за пътуване за еднодневна екскурзия в България. Можете лесно да следвате указанията и да изберете най-добрите места за разходка и забележителности, които да разгледате и да се насладите на пътуването по свой собствен начин.
Поствавете аудиогида в джоба си и той ще ви насочва и ще ви разказва за местата за разглеждане на забележителности. Следвайте инструкциите, наслаждавайте се на свободното си време и слушайте очарователните истории, докато се възползвате от това страхотно пътуване.

В Приложението ще намерите информация за редица обекти в Природен парк „Витоша“, ще можете да се възползвате от функция „Навигирай ме“, която ще ви покаже как да стигнете до избрания от вас обект пеша, с градски транспорт или с личния автомобил.

Приложението дава подробно описание на обектите в Парка с маршрути, работно време, снимки и видеа.

Мобилното приложение за туризъм е удобен и практичен помощник, който ще ви позволи да сте независими, докато се наслаждавате и научавате повече за историята, културата и красотите на България!

Можете да свалите мобилното приложение за туризъм Audio Guide Bulgaria, като изберете подходящ за вашето устройство вариант – Play Market /  AppStore.

Audio Guide Bulgaria –
https://www.audio-guide.bg/audio-ekskurzii-mobilno-prilojenie/
Play Market –
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ub.audio.guide
AppStore –
https://apps.apple.com/us/app/audio-guide-bulgaria/id1537424081

Skip to content