В детски екостационар „Бели брези“ ще се проведе детско музикално обучение от 27 юли до 7 август

Майсторски клас в планината

Двуседмична програма за напредналите ученици на възглавници. Целта на майсторския клас е задълбочаване на уменията за свирене и концентрацията в музикалните занимания. Всички уроци са комбинирани с игри на открито на прекрасната поляна, която Детският екостационар на Витоша предлага.

Кога?

От 27.07 до 07.08 – десет дни сред природата, заедно с любимото Музикално училище. Всеки делничен ден тръгваме от София в 09:15 и се връщаме в 17:30.

Какво преставлява?

В майсторския клас децата ще наблегнат на свиренето на първостепенния и второстепенния инструмент, който са избрали. Освен това, ще свирят в малки ансамбли  и всички заедно като оркестър. Ще имат възможност да наблюдават подготовката на истински музиканти професионалисти за техния музикален фестивал, който ще се проведе през втората седмица на август. Ще учат по – задълбочено нотите, за да могат да разучават по – сложни произведения за свирене. И разбира се – много ще играят!

Повече информация на http://modo.bg/2015/04/30/masterclass/

В периода на провеждане на мероприятието в Детски екостационар няма да бъдат приемани организирани групи и други посетители.

0 Comments

Leave a Comment

Skip to content