ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ЗА ЕДИН ДЕН

МЕСТА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПП „ВИТОША”, СБОРНИ ПУНКТОВЕ И ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Дата на провеждане: 20.04.2013 г.

СБОРЕН ПУНКТ №1: Село Боснек, на площада пред кметството. Начален час на акцията по почистване: 10.00 ч. Край на почистването: 13.00 ч. Място на депониране на събраните отпадъци: село Боснек, на площада пред кметството.

СБОРЕН ПУНКТ №2: Село Владая, на последната спирка на рейс № 59. Начален час на акцията по почистване: 10.00 ч. Край на почистването: 13.00 ч. Място на депониране на събраните отпадъци: село Владая, на последната спирка на рейс № 59.

СБОРЕН ПУНКТ №3: На отбивката от „Беловодски път” за местност Бялата вода. Начален час на акцията по почистване: 10.00 ч. Край на почистването: 13.00 ч. Място на депониране на събраните отпадъци: на отбивката от „Беловодски път” за м. Бялата вода.

СБОРЕН ПУНКТ №4: Паркингът над Драгалевския манастир. Начален час на акцията по почистване: 10.00 ч. Край на почистването: 13.00 ч. Място на депониране на събраните отпадъци: Паркингът над Драгалевския манастир.

СБОРЕН ПУНКТ №5: Площадът, откъдето тръгва ул. „Синьо лято” в посока към хотел „Свети Георги”, кв. Симеоново. Начален час на акцията по почистване: 10.00 ч. Край на почистването: 13.00 ч. Място на депониране на събраните отпадъци: Сметището, което ще се почиства в ПП Витоша, на около 500 метра от сборния пункт по пътя към хотел „Свети Георги”.

Организацията по почистването на района около СБОРЕН ПУНКТ №1 (с. Боснек) ще се поеме от г-жа Роза Панкева – кмет на с. Боснек, тел.: 0884 947 622

Дирекцията на ПП „Витоша” ще предостави на всички участници ръкавици и чували за отпадъци. На пунктовете, описани по-горе ДПП „Витоша” ще подсигури присъствието на свои представители, които ще координират акцията по почистване.

0 Comments

Leave a Comment

Skip to content