НОВИНИ

Детският екостационар „Бели брези“ е затворен за посещения

Уважаеми туристи и гости на Природен парк „Витоша“, поради ремонтни дейности музеят на совите и Детският екостационар „Бели брези“ са затворени за посещения.

Skip to content