Награда-плакет за „Партньорство с национални и природни паркове“ от Български туристически съюз

На традиционния предколеден годишен концерт на хор „Планинарска песен“ в зала България, на 19 декември 2015 година, Дирекцията на природен парк „Витоша“ беше отличена с годишна награда-плакет за „Партньорство с национални и природни паркове“ от Български туристически съюз.

С благодарност и признание в края на юбилейната 120-годишнина на БТС, за дългогодишно сътрудничество и много осъществени съвместни инициативи на територията на природен парк „Витоша“, директорът Снежана Петрова прие наградата от председателя на БТС доц. д-р Алексей Стоев и изпълнителния секретар Венцислав Удев.

От Витоша тръгва създаването и развитието на организираното туристическо движение в България. Ежегодно към най-високия витошки връх – Черни връх се устремяват последователите на Алеко Константинов, където неизменно хор Планинарска песен оглася в прослава на българската природа и обичта към нея националния туристически събор.

Във всички прояви ДПП е заставала рамо до рамо до БТС и е подпомагала нейната дейност на територията на ПП „Витоша“.

С пожелание за мирна, здрава, богата и спокойна 2016 година и постигане на нови висоти и върхове, ДПП „Витоша“ приветства всички природо любители и присъстващи в залата!

Още веднъж благодарим за оказаната чест и високо отличие!

0 Comments

Leave a Comment

Skip to content