Овергаз в подкрепа на „Витоша – достъпна за всички“

На 6.10.2018 г в Детския екостационар „Бели брези“ се събраха десетки ученици от „Българско школо“ с техните родители и служители на Овергаз, за да се запознаят с кампанията „Витоша – достъпна за всички“. Събитието започна с излъчване на филма „Един ден на Витоша“ и среща с основния участник и организатор на супер маратона, известният алпинист Дойчин Боянов. Заедно с директорката на парка Снежана Петрова, разказаха за идеята на маратона и как благодарение на него се популяризира благотворителната кампания на ДПП „Витоша“, да се изгради спортна площадка за хората в неравностойно положение на Игликина поляна. След това децата се включиха в много интересни спортни занимания организирани от  Parakids, с прекрасните и усмихнати Бояна Коцева, Даниела Садикова и техните помощници. От години те работят за това да подобрят живота на децата в България, като направят спортът и отдихът сред природата да бъдат достъпни за децата с увреждания.

За всички малчугани бяха осигурени подаръци от ДПП „Витоша“ – значки, стикери, образователни плакати и разбира се вкусни лакомства.

Проектът „Витоша –достъпна за всички“ започна своята реализация. Съвсем скоро ще бъдат готови трите площадки със специализирани уреди за двигателна активност за хора с увреждания на опорно-двигателния апарат.

Вие също може да участвате.

Дарете чрез:

SMS:

  • С текст DMS VITOSHA на кратък номер 17 777 за всички мобилни оператори;
  • За абонати по договор с Telenor, Vivacom и Mtel цената на 1 sms е 1 лв.;
  • За потребители на предплатени услуги на мобилните оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

Банкова информация за дарение:

Получател: Дирекция на Природен парк “Витоша”

IBAN: BG89TTBB94003121040423

BIC: TTBBBGSF

При банка: Сосиете Женерал Експрес банк

Основание за плащане: Избери, за да помогнеш

 

Skip to content