НОВИНИ

Победители в конкурса „Открий и снимай“

Във връзка с инициативата на Дирекцията на Природен парк „Витоша“ за популяризиране на информационните центрове, музеи и тематични алеи, се проведе фотоконкурс „Открий и снимай“. Участниците трябваха да посетят поне 8 обекта от всичките 13-ет /Детски екостационар „Белите брези, ботаническата алея за незрящи, алеята на приизворните торфища, музея на совите, музея на мечката, алеята на карста и други/. От представените фотографии стана ясно, че всички участници бяха оценили благоприятния възстановителен ефект от досега с природата и възможността да превърнат разходката в планината в приятно преживяване с обогатяване на своите познания.

След обстоен преглед на представените фотографии, тричленна комисия определи победителите в конкурса.

Първо място: Стефани Стефанова 14 год. от София;

Второ място: Ирен Младенова 9 год. от София.

Победителката получи електронна книга KINDLE TOUCH 8 GB BK, осигурена от хипермаркет „Технополис“, а Ирен Младенова ученическа раница осигурена от книжарници „Сиела“. Дирекция на Природен парк „Витоша“ зарадва младите участници с книги и информационни материали от богата витошка библиотека.

Благодарим на всички деца, които проявиха интерес към нашия конкурс и участваха със своите фотографии. Пожелаваме ви още много творчески успехи и вдъхновение и успешна нова учебна година!

Skip to content