Празник за Деня на детето на Витоша

На 1-ви юни /четвъртък/, от 11.00 ч. до 16.00 ч. на поляната пред Детския екостационар „Бели брези“ на Витоша Дирекцията на Природен парк „Витоша“ организира ПРАЗНИК ПО СЛУЧАЙ МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО.

Програмата включва фолклорни изпълнения от народен хор „Малки будители“ към 144-то СОУ „Народни будители“ с ръководител родопската певица Евелина Станчева, изпълнения на сборна вокално-танцова формация на 17-то СУ „Дамян Груев“ с ръководител Мадлен Хубанова, изграждане на кът на билките с интересна презентация за лечебните растения, катерене по изкуствена 6-метрова стена, работилница за деца с естествени материали, старт на новия сезон на „Библиотеки в планината“ – съвместна инициатива на ДПП „Витоша“ и Столична библиотека, спортни състезания, игри, забавления и арт ателие, организирани от Образователен център „Медия“ и безплатни посещения на Музея на мечката и Музея на совите.

Заповядайте, очакваме ви.

Пояснение: Детският екостационар „Бели брези“ се намира на 2 км след м. Дендрариума и разклона за Копитото, по пътя за Златните мостове.

Skip to content