Тържествено откриване на Новата учебна година в 191-во ОУ „Отец Паисий“ с.Железница!

В традиционно партньорство и тази година Дирекцията на Природен парк „Витоша“ бе гост на тържественото откриване на първия учебен ден в 191-во ОУ „Отец Паисий“ с директор Савина Игнатова в с.Железница.
В присъствието на много гости, учители и родители с наниз от весели детски усмивки, бъдещите първокласници поздравиха: „Здравей, училище любимо! Запей, звънче, със ясен глас! Пораснах в детската градина, от днес съм вече в първи клас! Хей, училище, здравей! Днес пристъпвам твоя праг, септемврийско слънце грей, аз съм вече първолак!“
След бурни ръкопляскания, поздрав отправиха учениците от 5-ти и 6-ти клас. Посланието на децата бе свързано с мечтата им – Родината да бъде дом и закрила, да превърнат своето утре в детска планета, да има мир и радост за всички деца по света.
Танцът на момичетата от 3-ти и 4-ти клас добави още един щрих в природната красота на училищния двор.
„На добър час“ – изпя звънчето и всички първокласници получиха ключа на знанието от Директорката, преминаха под венеца от цветя и посрещнати с пита и мед влязоха в първата си класна стая.
Веселото ято на децата от 191-во училище изпълни цялата училищна сграда и запя своята песен – Знание, Творчество, Красота!
На добър час, деца!

0 Comments

Leave a Comment

Skip to content